Contacte / Reserves

Envieu aquest formulari de contacte per a qualsevol consulta i/o observació que ens vulgueu fer, així com per fer la reserva de la vostra estada a Masia Sarga (podeu consultar també disponibilitat i tarifes). Sino també podeu contactar amb nosaltres per telèfon ( +34 617397257 ), WhatsApp ( WhatsApp ) o correu electrònic ( info@masiasarga.com ):(consulta i/o observació que ens vulgueu fer)


(en el cas de voler fer una reserva si us plau indiqueu el número de persones a allotjar, i la data d'entrada i sortida en la que esteu interessats)

Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

MASIA SARGA (Ramón Vilella Amils - NIF: 39311335 B - Reg.: PCC-000277) d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal i el Reglament de Desenvolupament de la LOPD 1720/2007, ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades exigides. Les dades recollides a través del formulari o les adreces de correu electrònic disponible a la pàgina web, seran objecte de tractament per donar curs a la seva petició i remetre-li informació comercial que puguin ser del seu interès, per qualsevol mitjà i en qualsevol suport, inclosos els mitjans electrònics, sobre els nostres productes i promocions. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició expressats en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades, mitjançant comunicació escrita tramesa a la següent adreça postal: MASIA SARGA, Carretera B-402, km. 11,500, 08696 La Pobla de Lillet o bé enviar un correu electrònic a info@masiasarga.com, juntament amb la documentació que se li requereixi.

Vols veure més imatges de Masia Sarga?
Piscina, jardí, sala de jocs, casa rural a la muntanya, vistes al Pedraforca, Parc Natural Cadí-Moixeró i al Pirineu,...:

VEURE MÉS IMATGES